luni, 18 ianuarie 2010

Inceput de sesiune


Parca as mai vedea un film...parca as iesi chiar in seara cand tre sa imi termin de invatat pentru examenul de maine, parca imi mai vine o idee tocmai azi, sa mai fac un blog, un chestionar, o idee de proiect. Tocmai azi, ca doar maine e examen!

De parca as fi singura! Acum sa fim seriosi, cati nu sunteti in situatia asta? Abia ce incepe sesiunea, trebuie sa focalizam atentia pentru o luna asupra lucrurilor de la curs. Daca te-ai gandit putin in timpul semestrului, evident ca esti mai castigat. DAr cati se gandesc in timpul semestrului la asta? Si sa rateze adrenalina de dinainte de examen? Cand subit, se apasa butonul :"invata cat mai poti, daca mai poti"! Personal, adrenalina zilei de dinainte e constructiva. Oho! Cate nu se asimileaza azi, lucruri care, la citirea cursului ti se pareau de neinteles.

Da, ar trebui sa nu mai postez pe blog, ca nu asta imi va imbunatati prestatia la analitica, insa mai tre sa scriu un post despre ToT ca e prea proaspat in minte. Si apoi, sa revenim la chimia cea de toate zilele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu